Uitdeuken zonder spuiten

Paintless Dent Removal (PDR) is een unieke, efficiënte en milieuvriendelijke techniek om de deuk in uw koetswerk te herstellen.

             

Deze techniek heeft niets dan voordelen:

KOSTENBESPAREND

De herstellingsduur is niet alleen veel korter, er moeten bovendien geen dure producten meer aangekocht worden zoals autolak, thinners en primers. Prijsverschillen met traditioneel schadeherstel zijn dan ook beduidend lager.

MILIEUVRIENDELIJK

De producten die bij een traditionele herstelling gebruikt worden zijn uitermate vervuilend. Dit staat in schril contrast met onze reparatiemethode die geen enkel schadelijk gevolg heeft voor het milieu.

KWALITEIT

Dankzij onze herstellingstechniek behoudt uw wagen de originele fabriekslak en onderdelen. Er bestaat dan ook geen risico op roestvorming! Omdat er geen spuitwerk nodig is, zijn er nooit problemen met kleurverschil, stofdeeltjes, aftekeningen en krassen van plamuren en grondverven. Kortom, de inruilwaarde wordt niet negatief beïnvloed door de herstelling.

TIJDSBESPAREND

De reparatie kan meestal op 1 dag volledig worden uitgevoerd zodat u nooit lang uw wagen moet missen. Meestal kan het voertuig zelfs hersteld worden terwijl u wacht. De herstelling kan zowel op locatie als mobiel uitgevoerd worden.

 

PDR wordt toegepast bij deuken waarbij er geen schade is aan het lakwerk.

Dit kan voor zowel kleine parkeerdeukjes (door een opengezwaaide deur of een winkelwagentje) als voor grotere deuken zonder lakschade, maar ook voor hagelschades.

De positie, grootte, vorm en diepte van de deuk bepaalt of ze al dan niet herstelbaar is. Om hier een juiste inschatting voor te maken, vragen we om duidelijke foto’s te maken vanuit verschillende hoeken. U kan natuurlijk ook op afspraak langs komen in onze werkplaats.

In de meeste gevallen kan u gewoon wachten op de herstelling.